Castrol motorolajkereső autótipus szerint

2012-01-09 16:26:59

Castrol motorolajkereső autótipus szerint

A fenti linre kattintva kivállaszthatja az Ön autója számára megfelelő motorolajat és az olajcseréhez szükséges motorolaj mennyiséret.

A Castrol a járműgyártókkal szoros együttműködésben több mint 100 éve fejleszt innovatív, nagy teljesítményű motorolajakat, és széles választékkal áll vevői rendelkezésére szinte minden felhasználási célra. Az optimalizált széria termékeket sokoldalú tesztekkel ellenőrizzük a legextrémebb körülmények között – a motorsportban szerzett tapasztalatainkra építve.
Castrol motorolaj személygépkocsikhoz:
Castrol EDGE – tudásunk legjava a motor számára. Az EDGE olaj a legújabb technológiákat egyesíti magában a motor védelme érdekében, továbbá rendkívüli teljesítménytartalékokkal rendelkezik, és jelentősen csökkenti a mozgó alkatrészeken fellépő súrlódási veszteségeket. Az eredmény a motor optimalizált teljesítményében, korszerű járművek esetén a lehető leghosszabb karbantartási időközökben, valamint a nagymértékű üzemanyag-megtakarítási képességben mutatkozik meg.
A Castrol EDGE termékcsalád
Castrol Magnatec – ha nagyobb fokú biztonságra, megbízhatóságra és védelemre vágyik, megtalálta a helyes megoldást. A Castrol Magnatec technológia aktívan csökkenti a káros lerakódások mennyiségét a motorban. Ezek az olajok azt a kellemes érzést biztosítják a motor számára, amelytől az mindig rendelkezik tartalékokkal.
A Castrol Magnatec termékcsalád
Castrol GTX – alapfokú védelem a motor és a választott autómárka számára.
A Castrol GTX termékcsalád
Castrol-termékek motorkerékpárok számára:
Akár két- vagy négyütemű, akár közúti motorról vagy terepmotorról van szó – a motorkerékpárokhoz való, teljesen új fejlesztésű termékpalettánk minden célra a megfelelő terméket kínálja.
Termékek motorkerékpárokhoz
Kisteherautók és kamionok:
Természetesen a nehéz járműosztályok is profitálhatnak tapasztalatunkból. Mindegy, hogy a súlypont a megbízhatóságon vagy az üzemanyag-fogyasztás csökkentésén van, specializált termékcsaládjaink között minden célra megtalálható a megfelelő termék.
Kisteherautók és kamionok
Castrol a szervizekben
Látta a szervizben a professzionális termékcsaládunk valamelyik tagját, amelyet nem talált a termékleírások közt? Itt találhatók a rövid leírások:
Castrol a szervizekben
Castrol SLX Professional – egyedi igényekhez szabott termékek a legmagasabb teljesítményspektrummal, amelyeket olyan vezető gyártókkal, mint a VW, a BMW és a Volvo közösen fejlesztettünk ki.
Castrol SLX Professional
Castrol Magnatec Professional – az aktív és tartós védelem érdekében, a motor első megtett fordulatától.
Castrol Magnatec Professional

Kosár
Hasznos információk
Felhasználói fiók
Email :
 
Jelszó :
 
 
Keresés