TOTAL QUARTZ 7000 10w40 5 Literes Motorolaj

TOTAL QUARTZ 7000 10w40   5 Literes  Motorolaj
7.500- Ft  
Egységár: 1500 Ft/liter
SZINTETIKUS BÁZISÚ TÖBBFOKOZATÚ MOTOROLAJ BENZIN- ÉS DÍZELÜZEMŰ MOTOROKHOZ

SSZINTETIKUS BÁZISÚ TÖBBFOKOZATÚ MOTOROLAJ BENZIN- ÉS DÍZELÜZEMŰ MOTOROKHOZZINTETIKUS BÁZISÚ TÖBBFOKOZATÚ MOTOROLAJ BENZIN- ÉS DÍZELÜZEMŰ MOTOROKHOZ

FELHASZNÁLÁS:

A TOTAL QUARTZ 7000 10W40 motorolajat a korszerű személygépkocsi és kishaszonjármű benzin-, és dízelüzemű motorokhoz fejlesztették ki.Különösen alkalmas turbófeltöltésű és többszelepes motorokhoz.A legnehezebb üzemelési körülmények között is használható (városi forgalomban, autópályán), minden évszakban.Tökéletesen megfelel minden katalizátorral felszerelt gépkocsikhoz. Használható ólommentes üzemanyaggal és LPG-vel üzemelő gépkocsikhoz is.

TULAJDONSÁGOK:

Megfelel az API SJ és ACEA A3/B3 szabvány követelményeinek, mely garancia a tökéletes és állandó minőségre.Szintetikus technológiával készült motorolaj.Alacsony hőmérsékleten tanúsított kiemelkedő folyékonysága miatt könnyű hidegindítást biztosít.

A TOTAL QUARTZ 7000 10W40 közvetlenül az indítás utáni optimális kenés révén megvédi a mechanikus részeket, ezáltal hozzájárul a motor élettartamának meghosszabbításához és teljesítményének fenntartásához, tökéletes kenést biztosít magas hőmérsékleten is. A motor legkényesebb részeit is tisztán tartja, és megvédi a fokozott kopástól.

SPECIFIKÁCIÓK:

API SL/CF
ACEA A3/B3
PSA PEUGEOT CITROEN GASOLINE
VOLKSWAGEN 500.00/505.00 (92/11)
MB 229.1
 

Kosár
Hasznos információk
Felhasználói fiók
Email :
 
Jelszó :
 
 
Keresés