Castrol Magnatec 15w40 1 Literes Motorolaj

Castrol Magnatec 15w40   1 Literes  Motorolaj
2.500- Ft  
Egységár: 2500 Ft/liter
benzin vagy dízel üzemű, turbófeltöltős gépkocsihoz alkalmas magasabb fokú védelmet nyújt a kopással szemben

A Castrol Magnatec 15W-40 A3/B3 fejlesztésekor a motor élettartamának meghosszabbítását tartottuk elődleges célunknak. A Castrol Magnatec 15W-40 A3/B3 mindazon benzin- vagy dízelüzemű, turbófeltöltős gépkocsihoz alkalmas, amelyekhez a gyártók ACEA A3/B3 vagy API SL/CF minősítésű SAE 15W-40-es motorolaj használatát írják elő.

Tulajdonságai és előnyei
A Castrol Magnatec 15W-40 A3/B3 a legkülönbözőbb terhelések esetén is tesztekkel igazoltan magasabb fokú védelmet nyújt a kopással szemben, mint a korábban gyártott 15W- 40-es motorolajok.

Autópályán és városban
Csikorgó fagyban és a legforróbb kánikulában
Az indítókulcs elfordításának pillanatától
Különleges minőségű alapolajok felhasználásával készül
Minősítések és jóváhagyások
API SL/CF
ACEA A3/B3
MB 229.1
VW 505 00
Tárolás
Minden csomagot fedett helyen kell tárolni. Amennyiben elkerülhetetlen a hordók szabad téren való olyan tárolása, ahol az esővíz összegyűlhet, a hordókat vízszintes helyzetben kell tárolni az esetleges vízbehatolás és a hordón lévő jelzések elmosódásának elkerülése céljából. A termékeket nem szabad 60 °C-nál magasabb hőmérsékleten, tűző napon, vagy 0 °C alatt tárolni.

Egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi előírások
A termékre vonatkozó egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi információkat a biztonsági adatlap tartalmazza. Az adatlapon megtalálhatók az esetleges veszélyek, megelőző intézkedések és az elsősegélynyújtással kapcsolatos teendők, valamint a termék környezetre gyakorolt hatásainak és a használt termékek ártalmatlanításának leírása. A Castrol nem vállal felelősséget arra az esetre, ha a terméket nem a megadott elővigyázatossági szabályoknak megfelelően, vagy nem az előírt cél(ok)ra használják. Mielőtt a terméket a felhasználási útmutatóban rögzítettektől eltérő módon használnák, tanácsot kell kérni a helyi Castrol képviselettől.

Fizikai-kémiai tulajdonságok
SAE besorolás: 15W-40
Viszkozitás 40°C-on: 110.0 mm2/s
Viszkozitás 100°C-on: 14.6 mm2/s

Sűrűség: 881 kg/m3

Semlegesítési szám (TBN): 8.0 mgKOH/g

Kosár
Hasznos információk
Felhasználói fiók
Email :
 
Jelszó :
 
 
Keresés